Rólunk

Hello, üdvözöllek a weboldalunkon!

Medencékkel 5 éve kerültem kapcsolatba. Felajánlotta számomra az egyik rokonom, hogy a közel 15 éves, de éppen parkolópályán tartott uszodatechnikai cégét átvehetem. Belevágtam! Éltem a lehetőséggel, hogy kitanuljam ezt a szakmát.

Medence Művek Kft.
Schlakker Attila, alapító, ügyvezető

 

A rokon cégét újraindítottam és pár év alatt felvirágoztattam a feleségem hathatós segítségével! Három év után azonban jobbnak láttuk a családi biznisztől különválni, és létrehoztuk a saját vállalkozásunkat: 

2018-ban megalapítottuk a Medence Műveket

Egyszemélyes cégből kb. egy év alatt létrehoztunk egy 6 fős csapatot, amelyben van medencegépész, medencefóliázó, pénzügyes, értékesítő, adminisztrativ munkatárs.

A csapatunk több korosztályból áll:

A negyven év fölötti korosztály felelős a gépészetért. Ők a kétezres években, nagy magyar és romániai strandok uszodagépészeti munkálatainak kivitelezésében szereztek tapasztalatot. Rendkívül értékes emberek, akiknek a tudása nélkül ma nem tartanánk itt!

Nálunk a fiatalabb generáció felel az online jelenlétért, a pénzügyért, az értékesítésért. A fóliás burkolásban is jelenleg ők a húzó emberek!

Ügyfeleink igényeit teljes körben szeretnénk kiszolgálni, ezért a fóliás burkolás mellett, medencegépészetnél az egyszerű homokszűrős vízforgatóktól a teljesen automatizált rendszerek kiépítéséig,  medencefedések és medencerobotok telepítéséig át állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Ahogyan a medencefóliákból és gépészeti termékekből is, úgy a medencefedések esetében is a legjobb termékkel dolgozunk.

Figyelemmel kísérjük az újításokat és szakmailag a maximális minőségre törekszünk. És ez nem duma, meg nem is marketingszöveg!

Mottónk: 

Mindenki csinálja azt, amihez ért.

A munkánkat elsősorban nem a pénztért csináljuk, hanem mert szeretünk alkotni.

Ha kérdésed van, bátran fordulj hozzánk medencefedéssel, medencefóliázással, medencegépészettel, vagy a medenceépítés bármelyik szakaszával kapcsolatban!